Om oss

Vi har 30 års erfaring fra bank og hjelper deg på veien til en bedre økonomi. Det gjør vi ved å bistå deg å søke boliglån til refinansiering av dyre kreditter og inkassogjeld.

Tjenesten er gratis.

SØK NÅ

MER Finans er en finansagent som formidler lån til privatpersoner. Sammen med gode samarbeidsbanker, hjelper vi deg raskt og effektivt å redusere dine månedlige lånekostnader ved å refinansiere dyre forbrukslån, bli kvitt betalingsanmerkninger og unngå tvangssalg.

MER Finans hjelper deg søke boliglån til refinansiering av dyre lån og inkassogjeld

Marius Nielsen Matatula

Daglig leder

Har jobbet i eller samarbeidet med bankene i snart 20 år og har hjulpet tusenvis med å få boliglån. Flere av de som har fått lån har fått avslag i tradisjonelle banker fordi de jobbet som vikar eller hadde svingende inntekt grunnet turnusordninger, bonus eller provisjoner. Andre hadde for mye forbruksgjeld eller betalingsanmerkning, eller gründere som nylig hadde startet opp eget selskap og bankene anså det som for høy risiko.

Tobias Løvstad-Sender

Leder for boliglån

Jobbet som Teamleder i Bluestep og Mybank i 10 år og vet hvordan bankene tenker. Har hjulpet kunder gjennom hele kundereisen, fra søknad til utbetaling. Funnet løsninger for mange med å refinansiere inkassogjeld, og å samle dyre kredittkort og forbruksgjeld. Tobias brenner for å redusere dine månedlige kostnader med langsiktige og bærekraftige løsninger, og har alltid ditt beste i fokus.

Vil du redusere dine månedlige kostnader?

SØK NÅ

Refinansiering med pant i bolig - gjort raskt og enkelt.
Ann. lån 2.000.000,- inkl. etabl. geb. o/25 år. Eff. rente 6,58%. Kostnad 2.009.071,-, totalt 4.009.071,-

mer finans hjelper deg søke boliglån til refinansiering av dyre lån og inkassogjeld

Kontakt oss

Telefon: 48 35 59 95

E-post: kontakt@merfinans.no

Følg oss